Gündem

Yiğido Denizli´ye Hazırlanıyor

Yiğido Denizli´ye Hazırlanıyor

Yiğido Denizli´ye Hazırlanıyor
16-09-2016 09:32


OĞUZHAN SARZEP

Bayramda Teknik Direktör Osman Özköylü tarafından verilen iznin ardından Sivasspor’da rota Denizlispor müsabakasına çevrildi.

Bu kapsamanda TFF 1. ligin 4. haftasında temsilcimiz Sivasspor, kendi evinde Denizlispor ile oynayacağı müsabakanın hazırlıklarını dinlenmiş ve enerjik bir şekilde sürüdüyor.

Kulüp tesislerinde önceki gün Teknik Direktör Osman Özköylü ve yardımcıları nezaretinde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü.

PAS VE TOP KAPMA ÇALIŞTILAR

Gerçekleştirilen antrenman koşu ile başladı. Ardından kırmızı-beyazlılar yoğunlukla pas ve top kapma çalışması yaptılar. Kırmızı-beyazlılar, çabukluk ve 5’e 2 top çalışması yaparken, idmanı çift kale maçla bitirdiler. Antrenmanda futbolcuların hırslı ve istekli oldukları da gözlerden kaçmazken, performanslarıyla göz doldurdular.

KALECİLER TEMPO ARTIRDI

Kırmızı-beyazlı takımın file bekçileri, kaleci Antrenörü Cengiz Baskın yönetiminde takımdan ayrı çalıştı. Kaleci Korcan Çelikay, Alper Doğan ve Tolgahan Acar antrenör Baskın ile takımdan ayrı yoğun bir tempoda çalıştılar. Yiğidoların file bekçileri, antrenmandaki performanslarıyla umut verirken, neşeli olduklarıda gözlerden kaçmadı.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

Sivasspor, Denizlispor müsabakasının hazırlıklarını kulüp tesislerinde bugün yapılacak olan antrenmanla durmaksızın devam edecek. Bugün gerçekleştirilecek olan antrenmanın basına ve taraftara açık olup olmayacağı da henüz açıklanmazken saati de henüz belirlenmedi.


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER