Gündem

Tek Yönde Sorun Çözüme Kavuştu

Tek Yönde Sorun Çözüme Kavuştu

Tek Yönde Sorun Çözüme Kavuştu
24-09-2016 09:32

SERCAN ÇETİNEL

Şehrin en işlek caddelerinden olan Demir Kapı Sokak’ta yaşanan trafik sıkıntılarını önceki gün gazetemizde yer vermiştik. Kalenin hemen dibinde bulunan sokak, şehir merkezi ile kale arasındaki koridoru oluşturduğu gibi ücretsiz otopark yerleri olduğundan dolayı bir hayli araç trafiğine mağruz kalıyordu.

Son yapılan çalışmalardan sonra, Demir Kapı Sokakta yaşanan trafik çıkmazı şoförlerin kafasını karıştırdığını, her iki taraftan da sokak girişlerine tek yön levhasının konulduğunu dair bilgilere yer vermiş, böylece tek şeritli sokakta sürücüler karşı karşıya geliyor ve ara ara istenmeyen olayların yaşandığını gündeme taşımıştık.

Daha sonra yeniden harekete geçen belediye, şimdi ise caddeyi bir nevi ikiye böldü. Yola yeni yazılan tek yön yazıların ise üstleri karalandı. Artık Hoca Ahmet Yesevi Caddesi’nden gelen araçta, Uzunyol Caddesi tarafından gelen araç artık bu sokağa girebilecek. Fakat her iki tarafta yol sonuna kadar devam edemeyecek. Yapılan yeni çalışma ile sokağın orta alanında bulunan ara sokakta tek yönler iptal oluyor ve her iki taraftan giren araçlar bu yöne dönerek yoluna devam ediyor.


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER