Gündem

Özköylü, Sivasspor´un Kaderiyle Oynama!

Özköylü, Sivasspor´un Kaderiyle Oynama!

Özköylü, Sivasspor´un Kaderiyle Oynama!
27-09-2016 16:55


İRADE / SPOR SERVİSİ

Ligin 5. haftasında deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a yenilen Sivasspor'da, Teknik Direktör Osman Özköylü'nün 'İstifa düşünmüyorum. Takımda kalacağım' sözü herkesi çileden çıkardı.

Yönetiminden alınan bilgi doğrultusunda, Sivasspor yönetiminin de hocayı istemediği öğrenilirken, önümüzdeki günlerde Özköylü'nün istifa etmesi bekleniyor.

Özköylü dün idmanda yaptığı açıklamasında maç sonrası futbolcuların istifa gibi bir karar almaması konusunda telkinde bulunduklarını söyledi.

YÖNETİM İSTEMİYOR

Sivasspor yönetiminden alınan bilgiye göre, Teknik Direktör Osman Özköylü'nün takımdan gitmesi istenirken, ‘Benim istifa etmememi istiyorlar' açıklamasının da doğru olmadığını söylediler.

TARAFTAR DA İSTEMİYOR

Kırmızı-beyazlı taraftarlar da Osman Özköylü'yü takımda istemediklerini ifade ettiler. Taraftarlar, kimsenin bu takımın kaderiyle oynamaya haklarının olmadığını söyleyerek; 'Yeter artık, bizim çektiğimiz resmen çile. Kimsenin bu takımın kaderiyle oynamaya hakkı yok. Osman hoca teşekkür ederiz. Artık herkes kendi yoluna' dediler.


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER