Gündem

Belediye, Zirve Yolunda İlerliyor

Belediye, Zirve Yolunda İlerliyor

Belediye, Zirve Yolunda İlerliyor
21-11-2016 17:17


İRADE / SPOR SERVİSİ

Spor Toto 2. Lig 13. haftasında Sivas Belediyespor, kendi evinde Kahramanmaraş’ı 2-1 mağlup ederek zirve yarışını sürdürdü.

Muhsin Yazıcıoğlu Stadyumun'da oynanılan karşılaşmayı Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, Sivas Belediyespor Kulüp Başkanı Turhan Tunahan Belediyespor yönetim kurulu üyeleriyle ve çok sayıda taraftar izledi.

4 haftada topladığı 10 puanla zirveye bir adım daha yaklaşan Sivas Belediyespor ayrıca kendi sahasında 10 haftadır maç kaybetmiyor.

MAÇIN AYRINTILARI

Maça hızlı başlayan Belediyespor 44. dakikada Uğur Tülümen’in golüyle soyunma odasına 1 - 0 önde gitti. Maçın 2. devresine hızlı başlayan Belediyespor 2. golü ararken rakibi Kahmanmaraşspor nadir geldiği atakların birinde gollü buldu ve eşitliği sağladı. 1-1.

Kahramanmaraspor’un beraberlik golünden sonra tekrar oyuna ağırlığını koyan Belediyespor 82. dakikada Nuri Melih Mursal’ın ayağından kazandığı golle maçı 2-1 üstün tamamladı.

BELEDİYE PUANINI

25’E ÇIKARTTI

Aldığı bu galibiyetle 5. sıraya yükselen Sivas Belediyespor puanını 25’e çıkardı. Diğer yandan ligin 14. haftasında Sivas Belediyespor, deplasmanda Amed Sportif’ konuk olacak. 27 Kasım Pazar günü oynanacak olan müsabaka saat 13.00’da başlayacak.


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER