Gündem

Demiral´a Yeni Görev

Demiral´a Yeni Görev

Demiral´a Yeni Görev
05-03-2013 16:02

    Suşehri Kaymakamı Mehmet Demiral, İçişleri Bakanlığı Mülkiye Müfettişliğine atandığını bildirdi. 
    Demiral, makamında düzenlediği basın toplantısında, İçişleri Bakanlığının Ankara'daki Mülkiye Müfettiş Kurulu Başkanlığınca gerçekleştirilen, yazılı ve sözlü mülkiye müfettişliği sınavlarını kazandığını söyledi. 
    Suşehri'nde görev yapmaktan mutlu olduğunu ve yaklaşık 10 yıldır kaymakamlık ve Vali yardımcılığı görevlerinde bulunduğunu ifade eden Demiral, şunları kaydetti: 
    ‘49 aday arasından 15 kişi bu sınavları geçerek mülkiye müfettişi olmaya hak kazandık. Suşehri'nden kısa bir süre sonra ayrılacağım. Burada çalışmak şereftir. Suşehri'nden güzel anılarla ayrılacağım. Ancak halen görevimizin başındayız. Görevden ayrılacağımız son güne kadar Suşehri'nin emrindeyiz. Suşehrililerle gönül bağımız hep olacaktır. Yeni görevimiz icabı Ankara'da olacağız. Suşehrili hemşehrilerimin Ankara'da bir evlerinin ve kapılarımızın açık olduğunu bilmelerini istiyorum. Kamu hizmeti olsun, başka sorunlar olsun Suşehrili hemşehrilerimin her türlü sorunları ile yakından ilgilenmenin gayreti içerisinde olacağım. Bize yeni görevimizi layık gören devlet büyüklerimize teşekkür ediyorum. Sınavı kazanan tüm meslektaşlarıma yeni görevlerinde başarılar diliyorum.’ (AA)

 


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER