Gündem

Avcı: ?Sivasspor´a Başarılar Diliyorum?

Avcı: ?Sivasspor´a Başarılar Diliyorum?

Avcı: ?Sivasspor´a Başarılar Diliyorum?
14-12-2016 16:59


İRADE / SPOR SERVİSİ

Ziraat Türkiye Kupası F Grubu 2. hafta maçında TFF 1. Lig takımlarından Sivasspor'u 2-0 yenen Medipol Başakşehir'in teknik direktörü Abdullah Avcı, grupta 6 puana ulaştıkları için mutlu olduklarını söyledi.

3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda yapılan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Avcı, hedeflerinin grubu ilk sırada tamamlamak olduğunu belirterek, ‘Grubun ilk haftasında Yeni Amasyaspor ile oyun kalitesi düşük ama sonuç aldığımız bir maç yapmıştık. Bugün özellikle ligde az süre alan futbolcuların performansları önemliydi. Geçen maça göre biraz daha iyi bir oyun vardı. Kazandık, iki maçta 6 puan yaptık. Bunun için mutluyuz.’ diye konuştu.

‘SİVASSPOR LİGE RENK

KATAN BİR TAKIMDI’

Deneyimli teknik direktör, Sivasspor Teknik Direktör Mesut Bakkal'ın Medipol Başakşehir'in şampiyon olmasını istediğini söylediğinin hatırlatılması üzerine, ‘Sivasspor, ligimize senelerdir renk katan, bir dönem de şampiyonluğu kovalayan bir takım. Çıktıkları bu şampiyonluk yolunda kendilerine başarılar diliyorum’ değerlendirmesinde bulundu.


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER