Gündem

"Sivas´ta Büyük Hizmetlere İmza Attık"

"Sivas´ta Büyük Hizmetlere İmza Attık"

18-03-2013 16:08


    AK Parti İl Teşkilatında, Merkez ilçe ve 16 ilçede Mart Ayı Danışma Meclis Toplantıları yapıldı. 
    AK Partiden yapılan açıklamaya göre AK Parti İl Başkanı Burhanettin Kuru, Merkez ilçenin yanı sıra Gemerek ve Şarkışla Danışma Meclis Toplantılarına katılarak burada partililere AK Parti Hükümeti'nin ilimizde ve ülke genelinde yaptığı hizmetleri anlattı.Danışma Meclisinde konuşan AK Parti İl Başkanı Burhanettin Kuru, AK Partinin büyümeye devam eden bir parti olduğunu ifade etti. Türkiye'nin en büyük partisi olduklarını söyleyen AK Parti İl Başkanı Burhanettin Kuru, ‘Türkiye'nin en büyük partisiyken inişe geçen değil, daha da büyümeye devam eden, dünyanın en büyük partisi olma yolunda adım adım ilerleyen bir parti olmanın mutluluğunu yaşıyoruz’ dedi.
    AK Partinin ülke genelindeki gerçekleştirdiklerini sıralayan Kuru, daha sonra ilimizde yapılan hizmetlere değindi.
    AK Partinin ilimizde ve Türkiye'de büyük hizmetlere imza attığını söyleyen Burhanettin Kuru şunları söyledi:
    ‘Bugün 15 bin km bölünmüş yol hedefini fazlasıyla geçmiş bir ülkeyiz. Sivas'ta sadece 24 km olan bölünmüş yolumuz bugün 750 km'yi aştı. Türkiye'de en fazla bölünmüş yol yapılan 3'üncü il konumundayız. Malatya dışında çevresindeki bütün illerle ulaşımını duble yollarla yapan bir iliz. Bu sene Malatya yoluna da başlayıp, 2 sene de bitireceğiz. 
    Bu sene Sivas'ta başlayacağımız 2 tünel var.  Geminbeli Tüneli ve Yağdonduran geçidi tüneli. Geminbeli Tüneli 4 km uzunluğunda bir tünel. Türkiye AK Parti öncesi 3 km uzunluğundaki Bolu Dağı tünelini 20 senede bitiremedi. Onlarca hükümet geçti. Ama biz AK Parti olarak bu sene bu tünellerin temelini atıp, 2 yıl sonra 4 km uzunluğundaki tüneli bitirebilecek duruma geldik. 
    Bugün Sivas havaalanı Türkiye'nin en uzun 2'nci pisti. Havaalanı terminalimiz Türkiye'nin en modern terminallerinden birisi. İzmir ve Antalya seferleri ile de günde 5-6 uçağın indiği havaalanı Sivas için büyük şans.’ 


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER