Gündem

"Demirspor´da Oynamak Ayrıcalıktır"

"Demirspor´da Oynamak Ayrıcalıktır"

27-03-2013 17:32

U-17 Yaş kategorisinde Sivas şampiyonu olan Sivas Demirspor futbolcuları ve yöneticileri TÜDEMSAŞ Misafirhanesi’nde düzenlenen programda bir araya geldi. Şampiyonluk onuruna verilen yemekli programa Genel Müdür Yıldıray Koçarslan, Genel Müdür Yardımcısı ve Sivas Demirspor Kulübü Başkanı Recep Sarıkaya, TCDD 4'ncü Bölge Müdürü Ahmet Şener, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç, Beton Travers Fabrikası Müdürü Ali Karabey, Sivas Demiryol-İş Mali Sekreteri Kemal Uzman ve çok sayıda davetli katıldı.
TÜDEMSAŞ Genel Müdürü Yıldıray Koçarslan, 'Yönetici arkadaşlarımı ve hocalarımı tebrik ediyorum. Sporcularımızla gurur duyuyorum’ şeklinde konuştu.   
TÜDEMSAŞ Genel Müdür Yardımcısı ve Sivas Demirspor Kulübü Başkanı Recep Sarıkaya ise takımı başarılar diledi.  TCDD 4'ncü Bölge Müdürü Ahmet Şener, kısa bir konuşma yaparak Demirspor'u kutladı.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç, 'Demirspor'da futbol oynamak bir ayrıcalıktır. İnşallah Demirspor'un geçmişindeki günlere yeniden ulaşırız diye ümit ediyorum. Güreşte, basketbolda ver diğer tüm branşlarda da Demirspor bir ekoldür. Demirspor'un üçüncü lig, ikinci lig ve  daha üst liglerde olmasını arzu ediyorum. Kendinize güvenin. Siz çok büyük bir kulübün sporcularısınız. Sizin maziniz 73 yıllık bir mazi. Daha önceki yıllarda Türkiye üçüncülüğü gibi başarılara imza attınız. Kazasız belasız bir gurup müsabakası biliyorum' şeklinde konuştu.
TÜDEMSAŞ Misafirhanesinde düzenlenen programın sonunda şampiyon sporcular ve yöneticiler toplu fotoğraf çektirdi

Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER