Gündem

"Sivas Teşkilatı Başarılı"

"Sivas Teşkilatı Başarılı"

01-04-2013 16:15


    Türkiye Büyük Millet Meclisi Milli Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, AK Parti İl Başkanı Burhanettin Kuru'yu makamında ziyaret etti.
    AK Partiden yapılan açıklamaya göre ziyarette konuşan AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, yakın zamana kadar AK Parti Genel Merkez teşkilat başkan yardımcısı olduğunu ve teşkilatçılığın içinden gelen biri olduğunu söyledi.
    AK Parti İl Teşkilatı hakkında övgü dolu sözler söyleyen Fikri Işık, AK Parti İl Başkanlığının Türkiye'nin en önemli, en başarılı teşkilatlarından biri olduğunu ifade etti.
    Fikri Işık sözlerine şöyle devam etti:
    ‘Sivas her alanda başarılı teşkilatçılık örneği veriyor. Gerek uyumları gerek performanslarıyla bizleri memnun ediyor. Teşkilatçılık siyasette olmazsa olmazdır. Güçlü iktidar, güçlü partiyle; güçlü parti de güçlü teşkilatlarla oluşur. Ülkemizin istikrarı açısından ve 2023 ve 2071 hedeflerimizin yakalanması için teşkilat çalışmalarını olmazsa olmaz görüyoruz. Ülkemizin çok daha güçlü olması için emek veren gayret eden başta il başkanımız olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.’
    AK Parti İl Başkanı Burhanettin Kuru ise AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık'ın teşkilatçılığı iyi bilen birisi olduğunu kaydederek, Sivas'a yapılacak çalışmalar hakkında AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık ile fikir alışverişinde bulunacaklarını söyledi. 

 


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER