Gündem

Namağlup finale

Namağlup finale

Namağlup finale
15-04-2013 09:52


KAAN KARAGUŞ
Türkiye Kulüplü Yıldızlar Hentbol müsabakalarında il birincisi olan 4 Eylül Belediyespor Yıldız Bayan Hentbol Takımı, Malatya’da düzenlenen grup elemelerinde fırtına gibi esti.
Geçtiğimiz hafta içerisinde start alan ve 5 gün süren müsabakalara 60-14’lük Tunceli galibiyetiyle iyi bir başlangıç yapan Belediye ekibi, bu maçın ardından Erzincan, Malatya, Mardin ve Elazığ temsilcileri karşısında farka gitmesini bildi.
Toplam 6 takımın katılımıyla düzenlenen turnuvada sergiledikleri performansla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Sivaslı sporcular, Malatya grubunda çıktığı 5 maçı kazanarak namağlup unvanıyla Türkiye Şampiyonası final mücadelelerine adını yazdırmayı başardı.
16-20 Haziran tarihleri arasında Alanya’da yapılacak Kulüplü Yıldızlar Hentbol Türkiye Şampiyonası’na toplam 16 takım katılacak. 4’erli 4 grup halinde oynanacak müsabakalarda Sivas temsilcisi grup başı olarak kura çekimine girecek. Sivas temsilcisinin favori olarak gösterildiği şampiyonada birinci olan takım ülkemizi Avrupa Şampiyonası’nda temsil etmeye hak kazanacak.


 


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER