Gündem

Taekwondoda 13 madalya

Taekwondoda 13 madalya

Taekwondoda 13 madalya
16-04-2013 10:37



SPOR SERVİSİ
Sivas’ta yapılan Kulüpler arası il şampiyonasında takım halinde ve genelde birinci olan Sivas Demirspor Kulübü bay-bayan taekwondo takımı, bu kez ayrıcalığını Yozgat’ta düzenlenen İllerarası Minik ve Yıldızlar Taekwondo Şampiyonası’nda konuşturdu.
Geçtiğimiz günlerde düzenlenen şampiyonaya toplam 17 sporcu ile katılan Sivas Demirspor Kulübü taekwondo takımı 13 madalya ile Sivas’a döndü. Şampiyonaya 15 ilden 391 sporcu katılırken minikler kategorisinde takım halinde Sivas Demirspor kulübü 3.oldu.
KOÇARSLAN: ‘BAŞARILARINIZ DAİM OLSUN’
Sivas Demirspor Kulübü Taekwondo takımını arka arkaya aldığı bu başarı sonuçlardan sonra kutlayan Tüdemsaş Genel Müdürü Yıldıray Koçarslan : ‘Bir hafta aralıklarla hem Sivas’ta hem de Yozgat’ta elde edilen dereceler başta Tüdemsaş Genel Müdürlüğümüzü ve Demiryolu camiasını mutlu etmiştir. Alınan bu başarıda pay sahibi olan Demirspor Kulübü Yöneticilerimizi, antrenörlerimizi ve sporcularımızı tebrik ediyorum. Sporcularımızın bu başarılarıyla gurur duyduğumuzu belirtmek istiyorum. Başarılarınız daim olsun.’ dedi.
 


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER