Gündem

Alkan´a jest

Alkan´a jest

Alkan´a jest
29-04-2013 10:30

HABER MERKEZİ
Cumhuriyet Üniversitesi'nde  (CÜ) Kültür Merkezi'nde düzenlenen konferansa Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, CÜ Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, CÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Erkul, Fakülte Dekanları, Öğretim Üyeleri, Sivaslı Vatandaşlar ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Programın açılış konuşmasını yapan CÜ Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, 'Davetimizi kırmayarak buraya teşrif ettikleri için Ahmet Tutan Alkan'a teşekkür ediyorum.  Uzun yıllar beraber olduktan sonra kendisini uzaktan izlemek bizlere hem onur hem gurur veriyor ama yakınımızda olması da ayrı bir heyecan veriyor.  Özlemişiz kendisini,  sizlerin de öyle düşündüğünü zannediyorum. ' dedi.
Araştırmacı, Gazeteci, Yazar Ahmet Turan Alkan ise, 'Büyük bir jest göstererek beni memleketime yıllardır görev yaptığım üniversiteye davet eden Sosyoloji Hocam Prof. Dr. Faruk Kocacık'a ve Prof. Dr. Ali Erkul hocama çok teşekkür ediyorum. Davetlerini duyunca iştirak etmek istedim' ifadelerini kullandı.
Alkan, daha sonra 'Meslek Kavramı, Meslek Ahlakı ve Mesleksizlik Üzerine Düşünceler' adlı sunumunu gerçekleştirdi. Alkan katılımcılardan gelen soruları da yanıtladı.
Programın sonunda CÜ Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Alkan'a plaket takdim etti.
 


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER