Gündem

Testleri Başarıyla Geçtiler

Testleri Başarıyla Geçtiler

Testleri Başarıyla Geçtiler
20-03-2015 16:38


İRADE / SPOR SERVİSİ

Dört Eylül Belediyespor U14 takımı, grup müsabakalarına gitmeden önce 10 metre, 30 metre, dikey sıçrama kol ve bacak kuvveti mekik koşu testlerine girdi.

Hafta içerisinde Cumhuriyet Üniversitesi Beden Eğitimi Yüksek Okulu Spor Salonu´nda (BESYO) yapılan testleri, U14 takımı başarı ile geçti.

Beden Eğitimi Yüksek Okulu hocalarından Mücahit Fişne ve Cem Sinan hocanın koordinesinde yapılan testlerde, Dört Eylül Belediyespor U14 takımı, üstün bir performans sergileyerek testleri başarılı bir şekilde geçtiler.

KÜÇÜKYAZICI; ?PERFORMANSLARI İYİYDİ?

Dört Eylül Belediyespor U14 takımı teknik direktörü Murat Küçükyazıcı yaptığı açıklamada, yapılan testlerde başarı gösteren sporcularını, gösterdikleri üstün performanstan dolayı tebrik etti.

KARATAŞ; ?EMEĞİ GEÇEN HOCALARIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM?

Dört Eylül Belediyespor alt yapı sorumlusu Kenan Karataş ise U14 takımının girmiş olduğu testlerde başarılı ve üstün bir performans sergilemesinden dolayı mutlu olduğunu belirterek, ?Yapılan testlerde yakın ilgi gösteren hocalarımız Mücahit Fişne ve Cem Sinan hocaya göstermiş oldukları ilgi alakadan dolayı çok teşekkür ediyorum? dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER