Gündem

CHP Lideri Sivas´ı Teğet Geçti

CHP Lideri Sivas´ı Teğet Geçti

CHP Lideri Sivas´ı Teğet Geçti
28-10-2015 11:16


Alibaba ve Mevlana güzergâhını takiben kent merkezine gelen ve buradan da havaalanına geçen Kılıçdaroğlu sadece parti otobüsünden halkı selamlamakla yetindi. Kılıçdaroğlu’nu kent meydanında sadece yaklaşık 30 kişilik grup karşıladı.

RUHİ DEMİR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 1 Kasım genel seçimleri öncesinde seçim çalışmalarını sürdürüyor. Önceki gün ilimizde de bir takım temaslarda bulunan Kılıçdaroğlu sadece İmranlı ve Zara İlçelerinde temaslarda bulunması tepkiyle karşılandı.

Önceki gün öğleden sonra İmranlı ilçesine giden Kılıçdaroğlu, buradaki temaslarının ardından Zara İlçesine hareket etti. Burada da bir dizi ziyaretlerde bulunan CHP Lideri, sonrasında il merkezine geldi. Parti otobüsüyle Alibaba ve Mevlana güzergâhından kent merkezine gelen Kılıçdaroğlu, halkı sadece otobüs içerisinden selamlamakla yetindi. Kılıçdaroğlu’nu kent merkezinde ise sadece yaklaşık 30 kişilik bir grup karşıladı.

Kılıçdaroğlu’nun kent merkezinde hiçbir temasta bulunmaması ise bazı kesimler tarafından eleştirildi. İstasyon Caddesi ve Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı’ndan havaalanına gider Kılıçdaroğlu’na az sayıda araç da eşlik etti.

Kılıçdaroğlu’nun geçiş güzergâhlarında Emniyet ekipleri tarafından yoğun güvenlik önlemleri alındığı görüldü.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER