Gündem

Şeytanın Bacağı Kırıldı

Şeytanın Bacağı Kırıldı

Şeytanın Bacağı Kırıldı
11-11-2015 10:57


OĞUZHAN SARZEP

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor, ligde haftalardır alamadığı galibiyeti 11. haftada Gaziantep karşısında aldı.

Evinde Gaziantep’i 3-0 yenen kırmızı-beyazlılar, bu maçın ardından 188 günlük galibiyet hasretini sona erdirdi.

SİVASSPOR’U BURHAN,

AATİF, ENERAMO UÇURDU

Medicana Sivasspor’a 188 gün sonra 3 puan getiren golleri Burhan Eşer, Micheal Eneramo ve Aatif Chahechouhe attı. Medicana Sivasspor’un 11. haftasındaki oynadığı futbolda herkes tarafından büyük beğeni topladı.

YİĞİDOLAR UMUT VERDİ

Kırmızı-beyazlı takım gerek Bursaspor gerekse Gaziantespor maçında oynadığı futbolla gelecek haftalar için ümit verdi. Ligde haftalardır vasat futbol sergileyen Yiğidolar, hoca değişikliğinin ardından kendini bularak, her maça galibiyet parolası ile çıkacak.

TARAFTARA MUTLU

Medicana Sivassporlu taraftarlar ise, ligde alınan ilk galibiyet dolayısıyla mutlu olduklarını dile getirdiler. Taraftarlar; ‘Çok şükür takımımız galibiyetle tanışabildi. Bu maç bizim için çok önemliydi. Neredeyse dönüm maçıydı diyebiliriz. Bir nebzede olsun mutluyuz. Okan hocamıza çok teşekkür ediyoruz ve kendisine güveniyoruz. İnşallah bundan sonra tüm maçlarda galibiyet alacağız’ diye konuştular.

Diğer yandan Kırmızı-beyazlı taraftarlar Gaziantep maçında stadyuma, ‘Yiğido şehre hoş geldin Okan’ yazılı pankart asmışlardı.


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER