Gündem

?Sizi Unutmayacağız?

?Sizi Unutmayacağız?

 ?Sizi Unutmayacağız?
20-06-2019 07:00


OĞUZHAN SARZEP

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Kararnamesi ile  Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Sivas Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal, Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı (SESOB) Beşir Köksal´a veda ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan İrcal, Sivas´ta yaklaşık 5 yıldır görev yaptığını dile getirerek Cumhuriyetin temellerinin atıldığı Sivas´ı ve Sivaslıları unutmayacağını söyledi.

5 yıldır birlikte çalıştıkları  Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal´ın Eskişehir´e atanması nedeniyle üzüntülü olduklarını dile getiren Başkan Köksal, ?Başsavcımız göreve geldiği günden itibaren teşkilatımızla her zaman görüş alışverişinde bulunmuş, sorunlarımızın çözümü için bizlere yardımcı olmuştur. Başsavcımızı esnaf teşkilatı ve Sivaslılar olarak çok seviyoruz.  Esnaf teşkilatı olarak Cumhuriyet Başsavcımızın şahsında başsavcılığımızla her zaman uyumlu çalıştık. Değerli Başsavcımıza yeni görev yerinde başarılar diliyor, Sivas Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Salihli Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uğurlu ile de birlikte çalışacağımızı ifade ediyorum. Sivaslılar olarak sizi unutmayacağız? dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER