Eğitim

450 Sivaslı Öğrenci Sınavda Ter Döktü!

Ülkü İmam Hatip Ortaokulu ve Mustafa Taki İmam Hatip Ortaokulu 5. sınıfları için öğrenci kabul sınavı gerçekleştirildi. Millî Eğitim Müdürü Necati Yener, sınava katılan öğrencileri ziyaret ederek başarılar diledi.

450 Sivaslı Öğrenci Sınavda Ter Döktü!
26-08-2024 09:09
SİVAS

Erdem TAHILLIOĞLU

Sivas'ta Ülkü İmam Hatip Ortaokulu ve Mustafa Taki İmam Hatip Ortaokulu 5. Sınıfları için öğrenci kabul sınavı gerçekleştirildi. 450 öğrencinin başvuru yaptığı sınav sorunsuz bir şekilde tamamlandı.

Millî Eğitim Müdürü Necati Yener, Ülkü İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret ederek sınav öncesinde öğrencilere başarılar diledi.

Bir süre öğrencilerle sohbet eden Yener, "İnşallah hem bu sınavda, hem bundan sonra katılacağınız tüm sınavlarda ve tüm eğitim hayatınızda başarılı olur, emek ve gayretlerinizin karşılığını alırsınız. Sizler bizim en değerli varlığımız, ülkemizin geleceğisiniz. Sizleri çok seviyor ve üzerinize titriyoruz. Sizleri en iyi şekilde geleceğe hazırlamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Sizlerden de isteğimiz, hem kendi geleceğiniz, hem de ülkenizin geleceği için hayaller kurmanız, çok çalışmanız ve derslerinize odaklanmanız. Şunu unutmayın ki eğer çok çalışır ve başarılı olacağınıza inanırsanız, mutlaka başarırsınız." dedi.

 Yener, sınavda görev alan öğretmenlerle de bir süre sohbet etti.

Sınav sonuçları, Çarşamba günü açıklanacak. Sınavda başarılı olan öğrenciler başarı sıralamasına göre okula kayıt hakkı kazanacak. Her iki okula, 30 kız 30 erkek olmak üzere toplam 120 öğrenci kayıt yaptıracak.

Ülkü İmam Hatip Ortaokulunda, İngilizce branşında yoğunlaştırılmış yabancı dil programı uygulanacak.


Editor : Erdem TAHILLIOĞLU
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER