Gündem

Miniklerden Anlamlı Hediye

Miniklerden Anlamlı Hediye

 Miniklerden Anlamlı Hediye
26-11-2021 07:00


Oğuzhan SARZEP

Milli Eğitim Bakanlığı’nın Öğretmenler Gününe özel düzenlemiş olduğu “Öğretmenim İçin 1 Fidan” kampanyasına Sivaslı veliler duyarsız kalmadı.   Bazı veliler fidan bağışı kampanyasına katılarak öğretmenlere en anlamlı hediye ile sürpriz yaptı.  Melek Reşit Hanım anaokulu öğrencilerinden Türkay Yıldız’ın ailesi öğretmen Sibel Arslan adına kampanyaya katılarak fidan bağışı kampanyasına destek verdi. 
Bu sürpriz karşısında çok mutlu olduğunu ifade eden Sibel öğretmen,  “Bu duyarlılıktan dolayı ailemize çok teşekkür ederim. Bütün vatandaşlarımızın bu duyarlılığa hassasiyet göstermesini isterim. Bu yıl ülkemiz felaketlerle bir yıl geçirdi. Orman yangınları da bunlardan birisi. Biz öğretmenler olarak yetiştirdiğimiz çocukların geleceği ve onlardan sonraki nesiller için ormanların önemini aşılıyoruz. Bu kampanyaya katılım da çocuklarımızın bu bilinci elde ettiklerini gösteriyor. Bağışlanan her bir fidan ise ülkemize ve dünyamıza nefes olacaktır” dedi.
Kampanyaya katılan öğrencilere Milli Eğitim Bakanlığı tarafından, öğretmenin ve öğrencinin isimlerinin yer aldığı belge verilerek, bağışlanan fidanın nereye dikildiği bilgisi veriliyor. 

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER