Gündem

Açılışı Diyanet İşleri Başkanı Yaptı! Sivas’ın Güneşi Hatay’a Doğdu

Sivaslıların katkılarıyla  Hatay’a yaptırılan Şemseddin Sivasî 4-6 Yaş Kur'an Kursu Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın da katıldığı törenle hizmete girdi.

Açılışı Diyanet İşleri Başkanı Yaptı! Sivas’ın Güneşi  Hatay’a Doğdu
23-10-2024 09:59
SÄ°VAS

Erdem TAHILLIOÄžLU

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın katılımıyla Hatay'da yapımı tamamlanan 40 cami ve 9 Kur'an kursları için toplu açılış töreni düzenlendi.

Sivas İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya ve Başkanlık Müftüsü Şevket Dilmaç, Sivas İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Sivas Şubesi iş birliği ve Sivas halkının desteğiyle Hatay'ın Antakya İlçesinde yapılan Şemseddin Sivasî 4-6 Yaş Kur'an Kursu ve beraberinde yapımı tamamlanan 40 cami ve Kur'an Kursları için düzenlenen toplu açılış törenine katıldı.

Tören sonrası Şemseddin Sivasî 4-6 Yaş Kur'an Kursunu ziyaret eden Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, kurs hakkında bilgi aldıktan sonra kursun kısa sürede tamamlanmasına öncülük eden Sivas İl Müftüsü Altunkaya'ya, TDV Sivas Şubesi Kadın Kolları üyelerine, Kur'an kursu inşasında emeği geçenlere ve ayrıca yapım aşamasında maddi, manevi destek sağlayan hayırsever Sivas halkına teşekkürlerini iletti.


Editor : Erdem TAHILLIOÄžLU
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER