Gündem

Adem Başkan Sivaslılar Çileden Çıktı! Bu İşi Çözün!

Sivas’ta Ramazan ayının başlamasıyla birlikte bazı esnafların kaldırım işgali daha da arttı. Kendilerine ayrılan kaldırımda yürümekte zorluk çeken yayalar, Belediye Başkanı Adem Uzun’dan bu sorunu çözmesini bekliyor. Zabıta ekiplerinin sahada daha aktif olmasını bekleyen vatandaşlar gerekirse iş yeri kapatma cezasının uygulanmasını istiyor.

Adem Başkan Sivaslılar Çileden Çıktı! Bu İşi Çözün!
04-03-2025 13:37
SİVAS

Sivas Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri geçtiğimiz yıl Haziran ayında kaldırım işgali yapan iş yerlerini dron yardımıyla tespit ederek etmişti.

Elde edilen görüntülerin ardından kaldırım işgalinde esnafları tek tek bilgilendiren ekipler, işgale son verilmesi uyarısında bulunarak aksi takdirde cezai işlem uygulanacağını belirtmişlerdi. İşgalin devam etmesi halinde caydırıcı cezaların uygulanacağını ifade eden ekipler bu konuda kesinlikle taviz verilmeyeceğinin altını çizmişlerdi.

GEREKİRSE KAPATMA CEZASI UYGULAYIN

Kentteki kaldırım işgalinin önüne geçmek adına  yapılan bu çalışmanın ardından aradan geçen süre zarfında olumlu anlamda hiçbir ilerleme kaydedilemedi.

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte kaldırım işgalini daha da fazla arttıran bazı iş yerleri yayalara neredeyse yürüyecek alan hiç bırakmıyor.

Otobüs duraklarının olduğu alanlardaki kaldırımları dahi işgal eden bazı esnaflar vatandaşları çileden çıkarıyor.  Belediye Başkanı Adem Uzun’un gerekirse iş yeri kapatma cezasıyla kaldırım işgaline son vermesi isteniyor.


Editor : Adem Sabit NALBANT
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Tdk 1 gün önce
Oralar kaldırım mıydı? Bir de yağmur yağdığında görün. Taşa ortalı değil kenarında basarsanız diğer tarafı tuzak gibi su sıçratır üstünüze
Ziya Soybayraktar 1 gün önce
Kaldırım problemi Sivas için gerçekten çok hızlı çözülmesi gereken ve şehir olma ,Kent olma özelliğini ortaya koyacak, Medeni bir gelişim göstergesidir. Zira bu kaldırım işgalleri hiçbir Avrupa ülkesinde görmeniz mümkün olmayan bir yaya hakkıdır. Adem Başkan bu işi çözdüğü zaman, şehre çok önemli, kalıcı bir hizmeti sağlamış olacaktır.
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER