Gündem

AK Parti Sivas’ta Gündem Eğitim

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler ve beraberindekiler Eğitim Bir-Sen Şubesini ziyareti etti. Ziyarette eğitim başta olmak üzere birçok konu masaya yatırıldı. Şube Başkanı Halil İbrahim Temiz, “İlimize, gündeme, eğitime ve diğer hizmet kollarımızın sorun ve çözüm önerilerine dair değerlendirmelerde bulunduk. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. İstişarede rahmet vardır” dedi.

AK Parti Sivas’ta Gündem Eğitim
10-08-2024 10:36
SİVAS

Ömer ÜN

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, AK Parti Sivas Milletvekili Hakan Aksu ve Rukiye Toy ve İl Başkanı Yusuf Tanrıverdi  Sivas Eğitim Bir-Sen Şubesini ziyaret ederek, sendika başkanı ve yöneticilerle istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıda eğitim başta olmak üzere şehir gündemi de ele alındı.

Eğitim Bir-Sen Sivas Şubesi Başkanı Halil İbrahim Temiz, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada; “AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, AK Parti Milletvekili Hakan Aksu, Rukiye Toy, AK Parti Sivas İl Başkanı Yusuf Tanrıverdi, Memur-Sen Sivas İl Temsilciliğimizi ziyaret etti.  İlimize, gündeme, eğitime ve diğer hizmet kollarımızın sorun ve çözüm önerilerine dair değerlendirmelerde bulunduk. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. İstişarede rahmet vardır” dedi.


Editor : Adem Sabit NALBANT
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Murat Aksoy 2 ay önce
İstişarede rahmet vardır denilmiş de, eğitim sorunu yalnızca akp'lilerin sorunu mu ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER