Gündem

AKHİSAR´LA 11. RANDEVU

AKHİSAR´LA 11. RANDEVU

AKHİSAR´LA 11. RANDEVU
12-08-2017 05:00


Hayrullah AĞKAŞ

Bir sezon aranın ardından tekrar Süper Lig´e yükselen Demirgrup Sivasspor, bugün ligde ilk sınavına çıkacak. Kırmızı beyazlı ekip bugün saat 20.00´da Akhisar Belediyespor´a konuk olacak.

Demirgrup Sivasspor lig tarihinde Akhisar Belediyespor ile bugün 11. kez karşı karşıya gelecek. 2012-2013 sezonundan bu yana Akhisar´a karşı 10 kez mücadele veren kırmızı beyazlı ekip bu maçların 3´ünde sahadan galibiyetle ayrılırken, 5 maçta ise mağlup oldu. İki ekip arasında oynanan 2 mücadele ise eşitlikle sona erdi.

İki takım arasında oynanan 8 lig ve 2 Türkiye Kupası maçında Yiğidolar rakip fileleri 13 kez havalandırırken, kendi kalesinde de 13 gol gördü.

SİVAS´IN DEPLASMANDA

GALİBİYETİ YOK

Demirgrup Sivasspor bugün 6. kez Akhisar Belediyespor´a konuk olacak. Daha önce deplasmanda 5 maçta Akhisar´la karşılaşan kırmızı beyazlı ekip, bu maçlarda galibiyet elde edemedi. Akhisar Belediyespor kendi evinde oynadığı 5 maçın 4´ünden galibiyet elde ederken, bir maçta da takımlar sahadan eşitlikle ayrıldı. Sivasspor bugün oynayacağı maçta bir ilki gerçekleştirerek, Sivas´a 3 puanla dönmeyi hedefliyor.

İLK MAÇTA ŞİMŞEK

GÖREV YAPACAK

Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu 1. hafta maçında Demirgrup Sivasspor bugün Akhisar´a konuk olacak. Merkez Hakem Kurulu ilk hafta maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. Buna göre Akhisar Belediyespor ile Demir Grup Sivasspor arasında oynanacak mücadelede hakem Barış Şimşek görev yapacak. Bugün saat 20.00´da Manisa 19 Mayıs Stadyumu´nda oynanacak mücadelede Barış Şimşek´in yardımcılıklarını; Alpaslan Dedeş (1. Yardımcı hakem), Samet Çavuş (2. Yardımcı hakem) ve Murat Özcan (dördüncü hakem) yapacak.


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER