Spor

Alex Pritchard Sivasspor’da

EMS Yapı Sivasspor, Championship’ten düşen Birmingham’dan İngiliz oyuncu Alex Pritchard’la anlaştı. Yarın Sivas’a gelecek olan oyuncu kırmızı-beyazlı sözleşmeye imza atacak. Alex, geçtiğimiz sezonda Sivasspor’un radarına girmişti.

Alex Pritchard Sivasspor’da
30-06-2024 09:33
SİVAS

Hayrullah AĞKAŞ 

EMS Yapı Sivasspor, geçen sezon devre arasında da transferi için uğraştığı Alex Pritchard’da mutlu sona ulaştı.

Teknik Direktör Bülent Uygun’un bizzat istediği futbolcu için Sivasspor Kulübü, İngiltere Championship'ten Division 1’e düşen Birmingham ile anlaştı.

Pritchard’ın, 2 yıllık sözleşme imzalayacağız ve yarın Sivas’a gelmesi beklendiği öğrenildi.

TARAFTARLAR HAVALİMANINDA KARŞILAYACAK

Yarın sabah saatlerinde tarifeli uçakla Sivas Nuri Demirağ Havalimanına inecek olan başarılı oyuncu için kırmızı-beyazlı takımın taraftarları karşılama töreni hazırlayacak. Taraftarlar, sosyal medya üzerinden karşılama için organize olurken, Alex Pritchard’ın saat 10.00’da Sivas’ta olacağı öğrenildi.

İMZA TÖRENİ DÜZENLENECEK

Alınan bilgiye göre, Sivasspor Kulübü İngiliz oyuncu Alex Pritchard için gösterişli bir imza törenine hazırlanıyor. Kırmızı-beyazlı kulüp, Sivas 4 Eylül Stadyumunda Pritchard için imza töreni düzenleyecek. Törene Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz katılacak.

ALEX PRITCHARD KİMDİR?

Alex Pritchard, 3 Mayıs 1993 tarihinde İngiltere'nin Orsett şehrinde doğdu. Futbol kariyerine West Ham altyapısında başlayan 27 yaşındaki futbolcu, Tottenham ile profesyonel kariyerine adım attı. Futbol hayatında şimdiye kadar İngiltere dışına çıkmayan Alex Pritchard, Peterborough, Swindon Twon, Brentford, West Bromwich ve Norwich'in formalarını giydi. 10 numara pozisyonunda görev yapan Pritchard, son olarak Championship’ten düşen Birmingham’da forma giymişti. 31 yaşındaki İngiliz maestro, geçtiğimiz sezon iki takımda toplam 31 maçta oynadı ve 1 gol, 6 asist katkısı sağladı.

 

 

 

 

 

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER