Gündem

Alim Hoca Giderayak Bastı!

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi yönetimi tarafından bastırılan “Gelenekten Geleceğe 50 Yılın Hikayesi” adlı kitap tepki topladı. 325 sayfalık kitap kamuda tasarruf tedbirlerinin dikkate alınmaması dolayısıyla eleştirilere neden oldu.

Alim Hoca Giderayak Bastı!
18-08-2024 11:32
SİVAS

Burcu CELLAT 

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız tarafından  “Gelenekten Geleceğe 50 Yılın Hikayesi” adlı kitap bastırıldı.

Cumhuriyet'in kuruluşunun 50. yılı anısına  kurulan Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’nin yer alan bölümlerin tanıtıldığı ve geçmiş dönemde görev yapan rektörlerin isimlerinin yer aldığı 325 sayfalık kitap kamuda tasarruf tedbirlerinin dikkate alınmaması dolayısıyla eleştirilere neden oldu.

Devletin ekonomik olarak zor bir süreçten geçtiği dönemde Rektörlük Matbaası tarafından 1. kalite kağıda renkli baskı yapılan kitap tepki çekti.


Editor : Burcu CELLAT
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Hacı Ahmet 2 ay önce
Üniversite in kendi matbaasında kitaplar basmasını yadirgamak,gerçekten yadırganacak bir durum.Universite ve kitap olması gereken bir eylem.Olmaması yadirganikacak bir durum.Sahi maliyeti gerçekten tasarruf edilecek kadar mı? Kamuda asıl sorun uretmemek,yan gelip yatmak.
Yılmaz 2 ay önce
50 yılda kariyeri en düşük rektör kim ola ki?
Kazım 2 ay önce
Ulan ne kardesi ne isteği sanki alim yıldızın ne olduğunu bu şehir biliyorda yazıyorsun. Alim yıldızın torpilli atamalarını hergün ulusal basından okumadın mı Ulan Şener. Arkadaş eşlerini müdür yaptığını okumadın mı Ulan yalaka Şener. Gelinini üniversiteye işe aldığını okumadnmı sahibinin sesi Şener. Arkadaşlarının oğullarını bır gecede taşerondan işe aldığını ulusal basından görmedin mı ayakçı şener
Özgür Can 2 ay önce
Biraz daha içerik verilmeliydi. Tasarruf edilmesi gereken bir icraatmıydı? Ozanan karar verebilir dik. İrade gazetecilik adına sadece tepkili olanların tepkisini yansıtan bir üslupla neyi irade etmiştir?
Kemal can 2 ay önce
Yanlış ve adaletsizliği savunacak kadar kimseyi cenabı Allah kör etmesin sağır etmesin.Süre bitti bundan sonra hesabı vicdanına ve cenabı Allah a verecek olan rektör bey e bu saatten sonra kolay gelsin.Devlet malı yetim hakkı bunlar zor meseleler hayatı layık olduğu yere koymayanların vay haline
Emin şimşek 2 ay önce
Tasarruf tedbiri olunca üniversitelerin kapatılması gerekir evet .zaten üniversiteler eğlence mekanı.. kökten kapansın hatta.. arap eğitim kurumları medreseler meydanda çayhane olmuş.. buralarda öyle olsun.esnafa devredin.
Fazıl 2 ay önce
50 yilda ünüversiteye neler yapilmiş neler yapilmamiş yazildiysa güzel.
kazim 2 ay önce
Gıder ayak yıne yapmıs yapacağını skandalların ismi alim yıldız. Cebinden cıkmıyor nasıl olsa devletin parası ıcın alim yıldızın umrundamı. Giderayak son saniyesine devletin imkanlarını kullanan ismin adıdır alim yıldız. Cumhuriyet böyle bir rektör tarihinde görmedi. Emin olun bu saniye elinde imkan olsun sabaha kadar devletin imkanlarını kendi ve cevresi İcin kullanan bir şahsiyettir alim yıldız.
Şener 2 ay önce
Rektör hocadan birşeyler istediniz alamadiniz sanırım.
Kardesinize kadro veya yasron olarak birkaç yakınınizin yerleştirilmesini istediniz de olmadı mı!? :)

Üniv.nin 50 yılına özel bir çalışma ve bastirdiklari yer kendi matbaalari.
Dışarıda birilerine binlerce lira mi vermişler.
Derdiniz ney kardeşim?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER