Gündem

Alim Yıldız'dan Duygusal Veda! Asistan Olarak Girdiğim Bu Kapıdan...

Cumhurbaşkanı kararıyla SCÜ Rektörlüğüne Prof. Dr. Ahmet Şengönül’ün atanmasıyla mevcut Rektör Prof. Dr. Alim Yıldız sosyal medya hesabından duygusal bir veda mesajı yayımladı.

Alim Yıldız'dan Duygusal Veda! Asistan Olarak Girdiğim Bu Kapıdan...
21-09-2024 16:02
SİVAS

ALİM YILDIZ REKTÖRLÜĞE VEDA ETTİ

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, atama kararlarının açıklanmasıyla görevden alınan ALim Yıldız sosyal medya hesabından   duygusal bir veda mesajı yayımladı. 

Yıldız, mesajında, “2016 yılından itibaren 8 yıl boyunca büyük bir onur ve gururla yürütmüş olduğum Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlük görevimin sonuna gelmiş bulunuyorum. Asistan olarak kapısından içeriye adım attığım Üniversitemizde, bir akademisyen için en üst makam olan Rektörlük görevi şahsım için şereflerin en büyüğü olmuştur.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğü gibi son derece kıymetli ve onurlu bir görevi şahsıma layık gören Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı arz ederim. Önceki dönem YÖK Başkanımız Sayın Prof. Dr. Yekta Saraç ve mevcut YÖK Başkanımız Prof. Dr. Erol Özvar’a teşekkür ediyor; bu zamana kadar iş birliği içerisinde çalıştığımız tüm kamu kurum kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarına, akademik ve idari personelimize, öğrencilerimize, çalışma arkadaşlarıma ve Sivas halkına şükranlarımı sunuyorum. Görev yaptığım sürede her zaman yanımda olan, fedakârlık ve özveri ile desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen değerli aileme ne kadar teşekkür etsem azdır.

Rektörlük görevine atanan değerli arkadaşım Prof. Dr. Ahmet Şengönül hocamıza yeni görevinde üstün başarılar diliyorum. Şehrimize ve üniversitemize hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.


Editor : Elif Elmalı
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
samet 4 hafta önce
Ya giderayak devam ettiği liyakatsiz ve usulsüz atamalar ne olacak yerlerinde mi kalacaklar. Yaa isimlerini ağzıma dahi almak istemediğim (çetin ve bahadır) ikilisinin yaptıkları yanlarına kar mı kalacak haaa. milletin çocuğu kpssye çalışıp işe girerken bazı yalakaların çocukları sınavsız işe alınırken o kpssye hazırlanan çocukların hakkı sorulmayacak mı.. Yeni Rektör Hocamız bunlardan kalan ne varsa lütfen temizleyin yoksa başarıyı yakalamanız çok zor ola
Matt Nelson 4 hafta önce
Hakkımı helal etmiyorum sana ve çevrendeki insanımsılara. Yolun bahtın açık olmasın.
Ali kel 4 hafta önce
Onca yediğin kul hakkını nasıl ödeyeceksin ben onu merak ediyorum. Sen birde ilahiyatçı sın hemi Allah seni öyle bir çarpacak ki sen bile anlamayacaksın. Hele gelinini medicana hastanesinden kadrolu olarak kadın doğuma bir gecede işe aldınya torununa bir ömür haram lokma yedireceksin ya bunu ilahiyatçı kimliğinle nasıl izah edeceksin alim efendi merak ediyorum.
Cemal Karaca 4 hafta önce
Alim e çok kızgınım; gitmeden şu grafikci oğlumu üniversiteye alalım dedim. Cemal abi yeni dönemde halledelim dedi,sanki tekrar atanacak mis gibi. Neyse artık yeni rektörü kafalayacaz artık. Ah ki ne ah fetodan aranan kardeşim Yunis deşifre olmasaydı sana tenezzül etmezdim de neyse. Olsun diğer çocuklarımı kamuya yerleştirdim. Birini de hakim yaptım.
Osman kılıç 4 hafta önce
Rektör değilde peyzaj müdürü gibi çalıştı.kaldirim yaptı, her 2 metreye bir ışıklandırma direkleri dikti. Komik komik giriş kapıları yaptı. Dis hastanesine geyik heykeli yaptı, ama hastanenin asansörün yapmadı.akrabalar,yegenler, sınıf arkadaşları(karakaşlar gibi),siyasilerin çocukları, vakif koltuklarını ikbal için kimseye bırakmayanlar çocukları (Osman Alacahan ve oğlu Ömer Faruk Alacahan gibi) iş güç sahibi oldular.
Gariban arkası olmayan bir Allah kulunu üniversitenin onun dahi gecirtmediler. Sivas in 8 yılını heba ettiler. Vs.vs.vs.
(Iyiki varsın sivasirade)
Aziz bekli 4 hafta önce
Ya onca hakkını yediğin hocalardan, akrabalarını doldurduğun kurumlardan, arkadaş eşlerini işe aldığın, gelinini ve yakınlarını üniversiteye doldurduğundan dolayı Sivas halkından, yüce Allah tan, onca haksız yere yapılan atama, terfiler için hocalardan, helallik istedin mi alim efendi. Bunların hepsinden dolayı yediğin kul haklarını nasıl vereceksin alim efendi. Toplum içine çıkabilecek misiniz. Dünyalığını fazlasıyla çevrenle kazandın bakalım işin ahret kısmına hele o sakallı yardımcın nasıl helalleşecek. Kızını, oğlunun not değişimleri bunlar Sivas halkı tarafından asla unutulmayacak alim efendi. Ne kadar yazsam yaptığın olumsuzlukları bitmez alim efendi. Hesapta bitmez.
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER