Gündem

Alıştık Artık! Giderayak Akrabasına Kadro Verdi!

Rektörlük görevinde son günlerini yaşayan Alim Yıldız’ın Hastane Başmüdürü iken emekliye ayrılan Rahmiye Gültekin’in yerine vekaleten görevlendirilen Gülseren Karabey’e asaletini verdi. Yıldız’ın diğer yandan akrabası olduğu iddia edilen  Hastane Mali İşler Sorumlusu Kamil Yücekaya’yı da Hastane İdare Müdürü olarak görevlendirdiği öğrenildi.

Alıştık Artık! Giderayak Akrabasına Kadro Verdi!
20-09-2024 10:57
SİVAS

Burcu CELLAT

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’nde “Yıldız” dönemi kapanıyor.

Kurumun en başarısız rektörleri arasında değerlendirilen İlahiyatçı Prof. Dr. Alim Yıldız’ın giderayak yaptığı hamle eleştirilere neden oldu.

Yıldız, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başmüdürü iken emekliye ayrılan Rahmiye Gültekin’in yerine vekaleten Gülseren Karabey’i görevlendirdi. Gültekin, kısa süre sonra Yıldız tarafından asaleten bu göreve getirildi.

Yıldız’ın tepki çeken bir diğer kararı da  Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Mali İşler Sorumlusu Kamil Yücekaya hakkında oldu.

Yıldız’ın akrabası olduğu iddia edilen Yücekaya’yı Hastane İdare Müdürü olarak görevlendirdiği belirtildi.


Editor : Burcu CELLAT
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Hakan Kelleci 1 ay önce
Sivas Cumhuriyet üniversitesi hastanesine yakışan kişiler atanmış böylelikle hastane uçar inşallah yeni rektör gelir bunların hepsi görevden alır ve yıllarca bu kişiler işe gelmeden maaş alır
Kadir Ünsal 1 ay önce
Birde bundan ilahiyatçı olacak giderayak bu yaptığın doğrumu, kul hakkına girmez mi alim hoca. 8 yılda çok haklar yedin, çok haksız yere akrabalarını aldırdın, gelinini üniversite ye aldırdın kısaca sayamadığız kadar kul hakkı yedin dünyalığını garantiledin de bunları ilahiyatçı kimliğinle öbür tarafta nasıl vereceksin alim efendi. Ahirette seni görmek lazım.
ERKAN 1 ay önce
Çivisi çıktı gerçekten hak hukuk kalmadi
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER