Yaşam

Altunkaya’dan Sivaslılara teşekkür!

Sivas İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya "Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş" temasıyla düzenlenen 2024 yılı vekâletle kurban organizasyonuna destek olan Sivaslılara teşekkür etti.

Altunkaya’dan  Sivaslılara teşekkür!
25-06-2024 10:57
SİVAS

Bilal HASDEMİR 

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) tarafından ortaklaşa yürütülen 2024 Yılı Vekâletle Kurban Kesim Organizasyonu kapsamında vatandaşların katılımıyla, TDV Sivas il ve ilçe şubelerine 2 bin 433 hisse kurban bağışı yapılırken, 12 milyon 193 bin 750 TL hisse bedeli kurban bağışı TDV'ye emanet edildi.

Sivas İl Müftüsü ve aynı zamanda TDV Sivas Şubesi Başkanı Ahmet Celalettin Altunkaya, bağışlanan kurbanlar için Sivas halkına teşekkür ederek bir mesaj yayımladı.

Altunkaya mesajında; ''Rabbimizin rızasını kazanmak ümidiyle vakfımıza emanet ettiğiniz kurbanlarla gönüllerin yaklaşmasına vesile oldunuz. ‘Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş’ temasıyla başlatılan 2024 yılı vekaletle kurban bağışı kampanyasına vermiş olduğunuz desteklerinden dolayı tüm Sivaslı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca yurtiçinde ve yurtdışında Filistin, Afganistan, Suriye, Irak ve Arakan başta olmak üzere Afrika, Balkanlar ve Türk Cumhuriyetlerinde bulunan mazlum, mağdur ve muhtaç kardeşlerimize kurban hisselerini ulaştırılması adına sahada görev yapan din gönüllülerine ve bu hayırlı hizmette halkımıza rehberlik eden kıymetli din görevlilerimize teşekkür ediyorum. Rabbim kurbanlarımızı, ibadet ve dualarımızı kabul etsin” ifadelerine yer verdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER