Gündem

ASKON´dan SESOB´a Ziyaret

ASKON´dan SESOB´a Ziyaret

ASKON´dan SESOB´a Ziyaret
22-06-2019 07:00


OĞUZHAN SARZEP

Sivas´ta teşkilatlanma çalışmalarını tamamlayan Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Sivas Şubesi ziyaretlere başladı.

Geçtiğimiz aylarda ASKON Şube Başkanlığı görevine getirilen Kadir Darıcık, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal´ı makamında ziyaret etti.

ASKON olarak şubeyi kurduktan sonra çalışmalara başladıklarını ifade eden Başkan Darıcık, büyün şubeleriyle birlikte ilimizin ve ülkemizin kalkınması için gayret göstereceklerini söyledi.

Sivas´ta ASKON şubesini yeni kurduklarını ve ziyaretler yaparak amaçlarını anlattıklarını dile getiren Darıcık, esnaf teşkilatını da ziyaret ederek SESOB Başkanı Köksal´ın bilgi ve tecrübelerinden faydalanmak istediklerini belirtti. SESOB ile ortak projelere imza atacaklarının altını çizen Darıcık, esnaf teşkilatına önemli hizmetlerde bulunan Başkan Köksal´a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Köksal ise işadamlarının oluşturduğu sivil toplum kuruluşlarının ülkenin gelişmesine önemli katkılar sağladığını vurguladı.

ASKON´un Sivas´ta faaliyete başlamasından dolayı mutlu olduğunu dile getiren Başkan Köksal, el birliğiyle güzel işlere imza atacaklarına inandıklarını sözlerine ekledi.


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER