Gündem

Basın, Demokrasinin Temel Taşıdır!

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımlayan Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kul, “Demokrasinin temel taşı olan basın özgürlüğü, bilgiye erişim ve ifade özgürlüğü için vazgeçilmezdir. Basın mensupları, zor koşullarda bile görevlerini yerine getirerek, kamuoyunun sesi olmaya devam etmektedir” dedi.

Basın, Demokrasinin Temel Taşıdır!
24-07-2024 13:05
SİVAS

BiLal HASDEMİR

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kul, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Rektör Kul, “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramınızı kutlarım. Bu vesileyle, ilkeli ve tarafsız yayıncılık anlayışı ile kamuoyunu doğru bilgilendirme ve demokrasinin gelişmesine katkıda bulunma yolunda göstermiş olduğunuz özveri ve emek için şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Basının toplumun en önemli ve temel kurumlarından birisi olduğunu belirten Rektör Kul, “Demokrasinin temel taşı olan basın özgürlüğü, bilgiye erişim ve ifade özgürlüğü için vazgeçilmezdir. Basın mensupları, zor koşullarda bile görevlerini yerine getirerek, kamuoyunun sesi olmaya devam etmektedir. Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi olarak, basınla olan iletişimimize ve iş birliğimize her zaman önem veriyoruz. Üniversitemizin yürüttüğü bilimsel çalışmaların ve projelerin kamuoyuna duyurulmasında basınımızın önemli bir rol oynadığını biliyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor, mesleğinizde sizlere başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.


Editor : Bilal HASDEMİR
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER