Gündem

Başkanlar Konseyi Sivas´ta Toplanacak

Başkanlar Konseyi Sivas´ta Toplanacak

Başkanlar Konseyi  Sivas´ta Toplanacak
29-08-2019 07:00


Fatih TABUR

Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) tarafından düzenlenen program çerçevesinde 59. Başkanlar Konseyi toplantısı ilimizde gerçekleştirilecek. Toplantı kapsamında 100 gazeteci ve cemiyet başkanı Sivas´ta buluşacak.

Sivas Kongresi´nin 100. yılı etkinlikleri kapsamında yapılacak programlara ilişkin bilgiler veren TGF Denetleme Kurulu Başkanı ve Sivas Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Hakan Sezerer, ?Sivas Kongresi´nin 100. yıl etkinlikleri kapsamında Türkiye Gazeteciler Federasyonun 59. Başkanlar Konseyi toplantısını yurt içinden ve Türki Cumhuriyetlerden 100 gazeteci ve cemiyet başkanının katılımı ile Sivas´ta gerçekleştireceğiz? dedi.

MEDYANIN SORUNLARI ELE ALINACAK

Programın tarihinin önünüzdeki günlerde netlik kazanacağını kaydeden Başkan Vekili Sezerer, ?Sultan Şehrimiz Sivas´ımızda 3 gün ağırlamaktan ve Sivas´ımızı tanıtmaktan mutlu olacağımız misafirlerimizle birlikte Ticaret ve Sanayi Odası´nda ?Yerel Medyanın Sorunları´ ve ?Milli Mücadelede Sivas´ adı altında birer toplantı tertipleyerek meslektaşlarımızla bir araya gelmekten mutlu olacağız? ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER