Politika

Sivas'ta Yeniden Refah Partisi'nde Sular Durulmuyor!

Yeniden Refah Partisi Sivas Merkez İlçe Başkanlığı’ndan istifa eden Bekir Bozkaya,  İl Başkanlığının “İlçe başkanlığından istifa ettiğini açıklayan Bekir Bozkaya'nın görevde değildir” açıklamasına ateş püskürdü. Bozkaya, “Konunun, Genel Başkanımız sayın Fatih Erbakan tarafından değerlendirilerek; ilimizde partimize ve milli görüş siyasi kimliğine yakışmayan İl Başkanı Fatih Kalkan’ın görevden alınacağı kanaatindeyiz" dedi.

Sivas'ta Yeniden Refah Partisi'nde Sular Durulmuyor!
19-07-2024 16:59
SİVAS

Hayrullah AĞKAŞ 

Yeniden Refah Partisi Sivas Merkez İlçe Başkanlığı’ndan istifa eden Bekir Bozkaya,  İl Başkanlığının “İlçe başkanlığından istifa ettiğini açıklayan Bekir Bozkaya'nın görevde değildir” açıklamasının ardından yeni bir açıklama yaptı.

Bekir Bozkaya, istifasının ardından çeşitli yayın organlarında haberlerinin yer aldığını belirterek, istifa nedeninin İl Başkanı Fatih Kalkan'ın tavrı, hareket ve üsluplarının yanı sıra sandık görevlilerine karşı sergilediği tutumlar olduğunu vurguladı. Bozkaya, “İl Başkanı Fatih Kalkan yaptığı açıklamada, şahsının Merkez İlçe Başkanı olmadığını ve bunun sadece bir karalama kampanyası olduğunu ifade etmiştir. Ancak ben de atama ile göreve gelmişim keza İl Başkanı Fatih Kalkan’da atama ile göreve gelmiştir, seçimle değil. Bir İl Başkanının böyle bir açıklama yapması çok cahilce ve bilinçsizcedir. Çünkü ilimizde ve partimizde, şahsımın merkez ilçe başkanı olduğu zaten bilinmektedir. Hakeza sosyal medya hesaplarımızda ve teşkilat şemamızda görevimin ne olduğu açıkça ortadadır. Yapılan açıklamalarda “ yasal yollara başvuracağını” savunan İl Başkanına asıl böyle giderse tarafımızdan “yasal yollara” başvurulacağı, konusunun bilinmesi gerektiğini söylemekteyim. Konunun, Genel Başkanımız sayın Fatih Erbakan tarafından değerlendirilerek; ilimizde partimize ve milli görüş siyasi kimliğine yakışmayan İl Başkanı Fatih Kalkan’ın görevden alınacağı kanaati halkımız ve teşkilat mensuplarınca düşünülmektedir.”

 

 


Editor : Erkan YILDIZ
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER