Spor

Belediye, Ankara’dan 1 Puanla Döndü

Belediye, Ankara’dan 1 Puanla Döndü

Belediye, Ankara’dan 1 Puanla Döndü
28-09-2021 07:00


OĞUZHAN SARZEP

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Kırmızı Grubun dördüncü hafta maçında Etimesgut Belediyespor ile Sivas Belediyespor kozlarını paylaştı. Karşılaşma 0-0 beraberlikle sona erdi.

Sincan 15 Temmuz Milli Birlik Stadyumunda oynanan maçta Bingöl bölgesi hakemlerden Yusuf Aydın düdük çaldı. Yardımcılıklarını ise; Harun Reşit Güngör (1. yardımcı hakem), Barış Çiçeksoyu (2. yardımcı hakem) ve Engin Atmana (dördüncü hakem) yaptı.

Deplasmanda rakibi ile 0-0 berabere kalan Sivas Belediyespor, ligdeki ilk beraberliğini aldı. Sivas Belediyespor bu skorun ardından puanını 10 yükselterek 2. sıraya yerleşti. Etimesgut Belediyespor ise puanını 7’ye çıkartarak 8. sıraya yükseldi.

KULÜP YÖNETİCİLERİ ANKARA’DA

Sincan 15 Temmuz Milli Birlik Stadyumu’nda oynanan müsabakayı, Sivas Belediyespor Kulübü Başkanı Hakan Genç, 2. Başkan Taner Karabal, Yönetim Kurulu üyeleri Ahmet Turan Aslan ve Davut Aşık şeref tribününden izledi. Sivas Belediyespor Kulübü yöneticilerine, Etimesgut Belediyespor Kulübü yöneticileri eşlik etti.

BELEDİYE BAYBURT DEPLASMANINDA

Sivas Belediyespor ligin 5. haftasında deplasmanda Bayburt Özel İdarespor ile karşı karşıya gelecek. 2 Ekim Cumartesi günü Bayburt Genç Osman Stadyumunda oynanacak olan müsabaka saat 15.00’da başlayacak.


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER