Gündem

Bülent Uygun Bu Fuarda Başarı Öyküsünü Anlatacak

Sivas Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) tarafından 9-10 Mayıs tarihleri arasında Kariyer EXPO 2024 Fuarı gerçekleştirilecek.  Alanında uzman konuşmacıların istihdam ve kariyer konularında tecrübelerini aktaracağı fuarda Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun başarı öyküsünü anlatacak

Bülent Uygun Bu Fuarda Başarı Öyküsünü Anlatacak
03-05-2024 10:50
SİVAS

İlknur ÖZDEMİR

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi 4 Eylül Kültür Merkezinde 9-10 Mayıs tarihlerinde İş ve Meslek Danışmanlığı Hizmetlerinin Geliştirilmesi Projesi kapsamında, öğrenciler, sosyal ortaklar, iş arayanlar ve işverenlerin katılımı ile İŞKUR Sivas Kariyer Expo 2024 düzenlenecek.

 

Alanında uzman konuşmacıların istihdam ve kariyer konularında tecrübelerini aktaracağı fuarda Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun başarı öyküsünü anlatacak. Fuarda 50 firma stant açarak tanıtımlarını yapacak olup katılımcılar ise anlık olarak iş ve staj başvurusu yapma imkanına sahip olacak. Bunun yanı sıra farklı salonlarda sürekli olarak girişimcilik, özgeçmiş hazırlama, mülakat teknikleri ve geleceğin meslekleri konularında seminerler verilecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER