Spor

Bülent Uygun'dan Faruk Taşseten'e Sert Hareket!

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Hatayspor maçı sonrası soyunma odasına giderken yanına giden Sivassporlu Yönetici Faruk Taşseten’in sinirli bir şekilde itti. O anlar kameraya da yansıdı.

Bülent Uygun'dan Faruk Taşseten'e Sert Hareket!
22-10-2024 11:15
SİVAS

Hayrullah AĞKAŞ

Süper Lig'de inişli çıkışlı bir grafik çizen Sivasspor, 9. haftadaki maçta Hatayspor’u 3-2 mağlup etti ancak tepkilerin odağında yine Teknik Direktör Bülent Uygun vardı.

Sezon başından bu yana oynattığı futbol nedeniyle eleştirilerin hedefi olan Uygun’un Hatayspor maçındaki davranışları dikkatlerden kaçmadı.

Maç esnasında zaman zaman hakeme, futbolculara ve taraftara sinirlenerek el kol hareketleri yapan Bülent Uygun, maç sonu da  Yöneticisine yaptığı hareket ile tepki topladı.

KOLUNU İTTİ!

Maçın bitiş düdüğünün ardından Sivasspor As Başkanlarından Faruk Taşseten, Bülent Uygun’un yanına gitti. O sırada Uygun, Taşseten’in kolunu iterek sinirli bir şekilde soyunma odasına girdi. Uygun’un bu davranışı kameralara da yansıdı.

TEPKİ TOPLADI

Maç sonu taraftarlar da sosyal medya üzerinden yine Bülent Uygun’a tepki yağdırdı. Taraftarlar, Uygun’un bu davranışını kınayarak, “Bir hocanın bir yöneticiye bu şekilde davranması büyük yanlış. Maçı kazanmışsın, o sinir, o artistlik neyin nesi. Sen yöneticinin kolunu nasıl itersin. Kabadayı gibi hareketleri var hocanın. Biran önce kendine gelmeli. Sivasspor yönetimini de bu duruma biran önce el atması gerekiyor” şeklinde yorum yaptılar.

 


Editor : Hayrullah Ağkaş
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER