Spor

Bülent Uygun’dan Sivas Basınına Serzeniş: "Helvamı Yiyemediler"

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Hatayspor maçından sonra düzenlenen basın toplantısı sonunda “Helva mı yiyemediler!” diyerek gazetecilere yanlış davranışta bulundu.

Bülent Uygun’dan Sivas Basınına Serzeniş: "Helvamı Yiyemediler"
21-10-2024 11:14
SİVAS

Hayrullah AĞKAŞ 

Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Net Global Sivasspor, sahasında Atakaş Hatayspor’u 3-2 mağlup etti.

Maçın ardından iki takımında teknik adamı da basın toplantısı düzenledi

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun basın toplantısı salonuna gelerek yaklaşık 1 dakikalık bir maç değerlendirmesi yaptı. Daha sonra gazetecilerin soru sorup sormayacağı sorusu üzerine basın mensupları Uygun’a soru yöneltmezken, Uygun masadan kalktı. Bu sırada Uygun gazetecilere “Helva mı yiyemediler!” diyerek serzenişte bulundu.

Bu durum bazı gazeteciler tarafından yanlış davranış olarak nitelendirildi. Uygun’un yapmış olduğu bu davranış şovmenliğini bir kez daha gözler önüne serdi.

BASIN, BÜLENT UYGUN’A TEPKİLİ!

Son haftalarda gerek ulusal, gerekse yerel basında eleştirilerin odağında olan Bülent Uygun’a Sivas’taki basın mensupları tepki gösteriyor. Yapılan haberler nedeniyle ‘Helva’ serzenişinde bulunan Uygun’un Sivasspor’daki macerasının kaç gün daha süreceği de merakla bekleniyor.

 


Editor : Hayrullah Ağkaş
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Bekir Yurtoğlu 8 saat önce
Sayın uygun sen neden bu kadar Akresif oldun maçla fazla ilgin yoktur çatacak birisini arıyorsun biz taraftar olarak seni seviyoruz lütfen uslubunu bozma eski B. Uygun olarak kal. Elimizde genç oyunculara onlarda şans verilmesini bekliyoruz oyuncular kuru ağaca döndüler sen inatlığı bırak.....!!!???!!!....
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER