Gündem

Cem Vakfı Genel Merkezinden Karataş'a Yeni Görev

Cem Vakfı Sivas Şube Başkanı Ünal Karataş,  Cem Vakfı Genel Başkanı Ahmet Rasim Tükek tarafından Doğu Anadolu, İç Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi Cem Vakfı Şubeleri Resmi Kurumlar Koordinatörü olarak görevlendirildi.

Cem Vakfı Genel Merkezinden Karataş'a Yeni Görev
03-10-2024 10:45
SİVAS

Adem Sabit NALBANT 

Cem Vakfı Sivas Şube Başkanı Ünal Karataş, Doğu Anadolu, İç Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi Cem Vakfı Şubeleri Resmi Kurumlar Koordinatörü olarak görevlendirildi.

Karataş, yeni görevinin ardından yaptığı açıklamada, “Cem Vakfı Genel Başkanımız Sayın Ahmet Rasim Tükek beyefendiye bu onurlu görevi şahsıma layık gördükleri için şükranlarımı sunuyorum. Yüce Yaradan bizleri mahcup eylemesin. Ayrıca her zaman desteklerini ve güvenlerini yanımda hissettiğim, Cem Vakfı Genel Başkan Vekilimiz ve İcra Kurulu Başkanımız Sayın Erol H. Şencan'a, Cem Vakfı Genel Müdürümüz Sayın Kadir Polat'a, Cem Vakfı Şubeler Genel Koordinatörümüz Sayın Serdar Gazi Karababa'ya teşekkürlerimi bir borç biliyorum. Alınan bu kararın ve yapılan bu atamanın Genel Merkezimiz başta olmak üzere bölge şubelerimize, ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını niyaz ediyorum” dedi.


Editor : Adem Sabit NALBANT
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER