Spor

Cep Herkül Gümüş Madalya Kazandı

Sivaslı Milli para halterci Abdullah Kayapınar, Dünya Kupası'nda gümüş madalya kazandı. Kayapınar, elde ettiği derecesi ile kariyerine bir yeni başarı daha ekledi.

Cep Herkül Gümüş Madalya Kazandı
21-06-2024 10:41
SİVAS

ÖMER ÜN

Sivaslı Milli para halterci Abdullah Kayapınar, Gürcistan'da düzenlenen Para Halter Dünya Kupası'nda 49 kiloda 175 kiloluk derecesiyle Avrupa rekoru kırarak gümüş madalya kazandı.

Başkent Tiflis'te organize edilen Para Halter Dünya Kupası'nda milli sporcu Abdullah Kayapınar, erkekler 49 kiloda 175 kiloluk kaldırışıyla Avrupa rekoru kırarak gümüş madalyanın sahibi oldu.

Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Talat Ünlü, milli sporcu ve kulübü ile antrenörlerini başarısından dolayı tebrik etti.

İL MÜDÜRÜ TEBRİK ETTİ

Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç da, Milli para halterci Abdullah Kayapınar’ı başarısından dolayı tebrik ederek, “Sivaslı Milli para halterci, gururumuz Abdullah Kayapınar, Gürcistan'da düzenlenen Para Halter Dünya Kupası'nda 49 kiloda 175 kiloluk derecesiyle Avrupa rekoru kırarak gümüş madalya kazandı ve bizleri oldukça memnun etti. Kendisini tebrik ediyor nice başarılar diliyorum” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER