CHP'den vatandaşlara çağrı

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun gözaltına alınmasına ilişkin, "Ülkemizin geleceğine sahip çıkmak isteyen tüm vatandaşlarımızı bugün saat 14.00'te bulundukları il ve ilçelerde baba ocağına, CHP parti binalarına, Ankara'da bulunan vatandaşlarımızı da CHP Genel Merkezi'ne davet ediyoruz" dedi.

CHP'den vatandaşlara çağrı

CHP'li Deniz Yücel, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gözaltına alınmasının ardından partinin resmi sosyal medya hesabından çağrıda bulundu.

EKREM İMAMOĞLU'NUN YANINDAYIZ

Yücel, "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu ve yol arkadaşlarımıza uygulanan hukuksuzlukları büyük bir dikkatle takip ediyoruz. Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel sabahın erken saatlerinde İstanbul'a hareket etti. Demokrasiye inanan, millet egemenliğine ve bu güzel ülkemizin geleceğine sahip çıkmak isteyen tüm vatandaşlarımızı bugün saat 14.00'te bulundukları il ve ilçelerde baba ocağına, CHP parti binalarına, Ankara'da bulunan vatandaşlarımızı da CHP Genel Merkezi'ne davet ediyoruz. Ekrem İmamoğlu ve yol arkadaşlarımızın yanındayız. Saat 14.00'te baba ocağında buluşuyoruz. Şunu hiç kimse unutmasın, hiçbir güç millet iradesinden üstün değildir" ifadelerini kullandı. (DHA)

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ