Gündem

EMNİYET MÜDÜRÜ´NDEN SESOBA İADEİ ZİYARET

EMNİYET MÜDÜRÜ´NDEN SESOBA İADEİ ZİYARET

EMNİYET MÜDÜRÜ´NDEN SESOBA İADEİ ZİYARET
12-05-2017 06:00


RUHİ DEMİR

Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğine iade ziyarette bulunarak Birlik Başkanı Beşir Köksal ile bir süre sohbet eden Emniyet Müdürü Turan Aksoy, esnaf teşkilatı hakkında bilgi aldı.
Güzel bir şehirde görev yaptığını, teşkilat olarak kurumlarla işbirliği içerisinde olduklarını dile getiren Emniyet Müdürü Turan Aksoy, "Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanımız Beşir Köksal ve yönetim kurulu üyeleri ziyaretimize gelmişti.  Başkanımıza iadei ziyarette bulunmak için buradayım. Emniyet teşkilatı olarak ülkemizin ve Sivas´ın huzuru ve güvenliği için çalışıyoruz. Bu konuda gerek esnaflarımızın gerekse de vatandaşlarımızın da desteğini görüyoruz.  Görev sürem boyunca da birlikte çalışmalarımız devam edecektir" dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, "Müdürümüz göreve başladıktan sonra yönetim kurulu üyelerimizle birlikte ziyarette bulunarak görevinde başarılar dilemiştik. Müdürümüzün iadei ziyarette bulunması bizleri de memnun etmiştir. Müdürümüz, esnafımızın sorunlarının çözümü için bizlere her konuda yardımcı oluyor.  Emniyet güçlerimiz, ilimiz ve esnafımızın huzuru için gece gündüz demeden çalışıyor. Esnaf teşkilatı olarak her zaman güvenlik güçlerimize yardımcı olacağız. Ziyaretinden dolayı tekrar Emniyet Müdürümüz Turan Aksoy´a teşekkür ediyorum" diye konuştu.


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER