Gündem

Erdoğan'dan Atama Sonrası İlk Açıklama!

Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan kararname ile Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğüne atandı. Tunç atama kararının ardından yaptığı açıklamada “Rabbim mahcup etmesin” dedi.

Erdoğan'dan Atama Sonrası İlk Açıklama!
06-10-2024 10:56
SİVAS

Adem Sabit NALBANT

Vakıflar Genel Müdürlüğü atamalarına ilişkin kararlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazetede yayımlandı.  Karara göre Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç, Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürü olarak atandı. 

Tunç, atama kararının ardından yaptığı açıklamada; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdir ve tensipleriyle Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürü olarak atanmış bulunmaktayım. Şahsımı bu göreve layık gören Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy’a şükranlarımı arz ederim. Şahsımı yol arkadaşlığına layık gören ve desteklerini üzerimden hiç eksik etmeyen Vakıflar Genel Müdürüm Sayın Sinan Aksu Beyefendiye hassaten çok teşekkür ederim. Rabbim mahcup etmesin inşallah” dedi.


Editor : Adem Sabit NALBANT
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER