Gündem

Eski Milletvekilinden Gazetemize Ziyaret!

Sivas Eski Milletvekili Nevzat Yanmaz, Gazetemiz Genel Yayın Koordinatörü Taner Karabal’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Yanmaz, “Gündemi Sivas İrade Gazetesi’nden takip ediyorum. Sivas’ta gündemi siz belirliyorsunuz, güzel haberler yayınlıyorsunuz” dedi.

Eski Milletvekilinden Gazetemize Ziyaret!
23-07-2024 13:53
SİVAS

HABER MERKEZİ

Sivas Eski Milletvekili Nevzat Yanmaz, gazetemize ziyarette bulundu. Genel Yayın Koordinatörümüz Taner Karabal ile görüşen Yanmaz, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Siyaset, gündem ve spor haberlerini kamuoyuna duyurulması noktasında Sivas’ın önde gelen basın kuruluşu olduğumuzu söyleyen Yanmaz, Karabal’ın şahsında gazete personeline teşekkür etti.

Yanmaz, “Sivas’ın sesi oluyorsunuz. Gündemi siz belirliyorsunuz. Sivas ile ilgili kanaatleri doğru bir şekilde vatandaşlara duyuruyorsunuz. Sivas bizim için çok özel. Sizlerde Sivas’ın haberlerini en iyi şekilde kamuoyuna aktarıyorsunuz. Bu yüzden gazetenin Genel Yayın Koordinatörü Taner Karabal’ı ziyaret ederek istişarelerde bulunduk. Kendisine kabulünden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karabal ise Yanmaz’a teşekkür etti.


Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER