Gündem

Fatih İlkokulu’ndan 100. Yıl Koreografisi

Sivas’ta Fatih İlkokulu 4. Sınıf öğrencileri Cumhuriyetin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında unutulmaz bir koreografiye imza attı.

29-10-2023 12:35
SİVAS

Hayrullah AĞKAŞ

Cumhuriyetin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında Fatih İlkokulu 4. Sınıf öğrencileri koreografi çalışması sergiledi. 4. Sınıf öğrencilerinin tamamının katıldığı koreografi çalışmasında uzun süre devam eden çalışmalar sonucunda yaptıkları koreografi ile 100. Yıl coşkusunu yaşadılar.

Cumhuriyetin 100. Yılı etkinlikleri kapmasında bir dizi etkinlik düzenlediklerini belirten Fatih İlkokulu Müdürü Hakan Arısoy, “Bizler Fatih İlkokulu Ailesi olarak, ‘Cumhuriyet’in 100.Yılı Etkinlikleri’ kapsamında okulumuz faaliyet planı çerçevesinde bir dizi etkinliklerimizden biri olan koreografi çalışmamızda 4.sınıf öğrencilerimizin tamamının katılımıyla bir koreografi düzenledik” dedi.

Öğretmen ve öğrencilerin sergilemiş oldukları koreografinin koordineli bir hazırlık süreci neticesinde ortaya çıkarıldığını belirten Arısoy, 100. yıla yakışır bir ürün ortaya çıkardıklarını ve bu koreografiyi de drone çekimiyle de ölümsüzleştirdiklerini ifade etti.

Fatih İlkokulu Müdürü Arısoy, “Öğrencilerimizin milli değerlerimizi özümseyen ve gücünü değerlerinden alan donanımlı bireyler olarak yetişmeleri hedefimizdir. Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve velilerimiz tarafından büyük beğeni toplayan etkinliğimizde emekleri için öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve paydaşlarımıza teşekkür ederiz” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER