Gündem

Genel Müdür Sivas'ta Öğretmenlerin Taleplerini Dinledi

Millî Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürü Bülent Çiftci, Sivas İhramcızade Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret etti. Çiftci, öğretmenlerin görüş, öneri ve taleplerini de dinledi.

Genel Müdür Sivas'ta Öğretmenlerin Taleplerini Dinledi
06-09-2024 10:19
SİVAS

Sevda ÇİFTÇİ

Millî Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürü Bülent Çiftci, Personel Genel Müdürlüğü Mesleki Gelişim ve Eğitim Daire Başkanı Kadir Kaplan ve Millî Eğitim Müdürü Necati Yener ile birlikte Sivas İhramcızade Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret etti.

Okulda görev yapan öğretmenler ile bir araya gelen Çiftci, bir süre öğretmenler ile sohbet ederek görüş alışverişinde bulundu. Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'ne yönelik değerlendirmelerde bulunan Çiftçi, "Adalet, hikmet, merhamet, iyilik, doğruluk, çalışkanlık gibi değerler üzerinde yükselen bir medeniyetimiz var. Geçmişten aldığımız ilhamla, çocuklarımızı bu değerlerle geleceğe hazırlayacağız. Türkiye Yüzyılı Maarif Modelimizle millî bilince sahip şahsiyetlerden oluşan bir toplum oluşturabilmek için var gücümüzle çalışacağız. Ülkemizin hedeflerini yakalayabilmesi için, eğitimde arzu ettiğimiz başarılara ulaşabilmemiz için, ahlaklı, erdemli, milleti ve insanlık için iyi, doğru, faydalı ve güzel olanı yapmayı ideal edinmiş bilge nesilleri yetiştirebilmemiz için sizlerin gayret ve desteği çok önemli. Tüm bu hedeflere sizlerin gayreti ile ulaşacağız." dedi.

Çiftci, öğretmenlerin görüş, öneri ve taleplerini de dinledi.

 


Editor : Sevda ÇİFTÇİ
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER