Politika

Gözler Sami Aydın’ı Aradı!

2004-2009 ve 2014-2019 tarihleri arasında AK Parti’den aday gösterilen ve Sivaslıların desteğiyle Belediye Başkanı seçilen Sami Aydın, dün Buruciye Medresesi’nde Kurban Bayramı dolayısıyla partisi tarafından düzenlenen bayramlaşma programına katılmadı.

Gözler Sami Aydın’ı Aradı!
20-06-2024 10:02
SİVAS

Sevda ÇİFTÇİ  

31 Mart’ta gerçekleştirilen mahalli seçimlerden hezimetle çıkan AK Parti’de İl Başkanlığı tarafından Buruciye Medresesi’nde Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma programına Sivas eski Belediye Başkanı Sami Aydın da katılmıştı.

2004-2009 ve 2014-2019 tarihleri arasında AK Parti’den aday gösterilen ve Sivaslıların desteğiyle Belediye Başkanı seçilen Aydın’ın  AK Parti İl Başkanlığınca düzenlenen bayramlaşma programına 4 yıl aradan sonra ilk kez Ramazan Bayramında katılması dikkatlerden kaçmamıştı.

2019 yılında yapılan yerel seçimler öncesi belediye başkanlığı için yerine Hilmi Bilgin’in aday gösterilmesinin ardından AK Parti’nin hiçbir bayramlaşma programında yer almayan  Aydın’ın, 31 Mart 2024 tarihinde yapılan yerel seçimler neticesinde Sivas Belediyesinin yüzde 14 farkla kendisi gibi İlbeylili olan Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) adayı Dr. Adem Uzun’a kaptırılmasının ardından ilk kez bayramlaşma programında yer alması bazı partililer tarafından tepkiyle karşılanmıştı.  

AK Parti’nin Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlediği bayramlaşma programına katılan Aydın’ın Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlediği bayramlaşma programına katılıp katılmayacağı merak ediliyordu.

Aydın, dün Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) AK Parti Grup Başkanı ve Sivas Milletvekili Abdullah Güler, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi İsmet Yılmaz, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Semiha Ekinci,  Sivas Milletvekilleri Hakan Aksu ve Rukiye Toy, AK Parti İl Başkanı Yusuf Tanrıverdi, Sivas eski Belediye Başkanı Av. Hilmi Bilgin, teşkilat mensupları ve vatandaşların katılımı ile gerçekleştirilen bayramlaşma programına katılmadı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER