Politika

Haklılığımız bir Kez Daha Ortaya Çıktı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in “Ekrem İmamoğlu veya Mansur Yavaş aday olsaydı şu anda Erdoğan Cumhurbaşkanlığı koltuğunda oturmuyordu” sözlerine atıfta bulunan İYİ Parti Sivas İl Başkanı Volkan Karasu, “CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Meral Akşener’in söylemlerini destekler nitelikte açıklamalar yapması, bir kez daha haklılığımızı ortaya koymuştur” dedi.

Haklılığımız bir Kez Daha Ortaya Çıktı
26-06-2024 14:36
SİVAS

Sevda ÇİFTÇİ 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, yaptığı açıklamada “Ekrem İmamoğlu veya Mansur Yavaş aday olsaydı şu anda Erdoğan Cumhurbaşkanlığı koltuğunda oturmuyordu” ifadelerini kullandı.

Özel’in  bu sözlerine İYİ Parti tabanından destek geldi. İYİ Parti Sivas İl Başkanı Volkan Karasu da Özgür Özel'in bu düşüncesine katıldığını söyledi.

Karasu, yaptığı açıklamada “Özgür Özel’in ‘Ekrem İmamoğlu veya Mansur Yavaş aday olsaydı şu anda Erdoğan Cumhurbaşkanlığı koltuğunda oturmuyordu’ söylemi, İYİ Parti olarak yıllardır dile getirdiğimiz bir gerçeği yeniden gündeme taşımıştır. Genel Başkanımız Meral Akşener, daha önce de Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda Mansur Yavaş veya Ekrem İmamoğlu’nun aday gösterilmesi gerektiğini belirtmişti. Ancak o dönemde CHP içindeki bazı gruplar bu öneriye karşı durmuş ve Kemal Kılıçdaroğlu üzerinde uzlaşılmıştı.” dedi.
Akşener’in bu görüşleri nedeniyle CHP içerisindeki bazı kesimlerin mobbingine maruz kaldığını hatırlatan Karasu “Bugün gelinen noktada, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Meral Akşener’in söylemlerini destekler nitelikte açıklamalar yapması, bir kez daha haklılığımızı ortaya koymuştur. Bizler, halkımızın beklentilerini ve ülkemizin menfaatlerini gözeterek, en doğru adayı desteklemeyi sürdürdük. Bugün geldiğimiz noktada, halkımızın güvenini boşa çıkarmadığımızı görmek bizleri memnun etmektedir” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER