Gündem

HAYAT AĞACINA HİKÂYE KİTABI?

HAYAT AĞACINA HİKÂYE KİTABI?

HAYAT AĞACINA HİKÂYE KİTABI?
23-12-2017 06:00


AHMET TIRPAN
Gazi Osman Paşa İlkokulu, bundan kısa süre önce kumbara ve zarflar ile düzenlediği yardım kampanyasının ardından bu kez de "Hikâye Kitabı Toplama Kampanyası" ile Hayat Ağacı Derneği´ne destek oldu.
Sınıf öğretmeni Yücel Budak öncülüğünde 2. sınıf öğrencileri, okulda kısa sürede 4 koli hikâye kitabı topladı. Öğrenciler, öğretmenleri nezaretinde topladıkları hikâye kitaplarını Hayat Ağacı Derneği´ne teslim ettiler.
Gazi Osman Paşa İlkokulu 2-B Sınıfı öğrencileri, kumbara ve zarflarda toplam 473 TL ile katkı sağladıkları Hayat Ağacı Derneği´ne, bu kez Gıda Bankası´ndan alışveriş yapan ailelerin çocukları için hikâye kitabı yardımı ile destek olmanın mutluluğunu yaşadı.
Gazi Osman Paşa İlkokulu 2-B Sınıfı Öğretmeni Yücel Budak, öğrencileri ile birlikte 3 hafta önce kumbara ve zarflarda biriktirilen yardımları Hayat Ağacı Derneği´ne teslim ettiklerini belirterek, bu sefer ihtiyaç sahibi öğrenciler için "Hikâye Kitabı Toplama Kampanyası" düzenlediklerini söyledi.
Sınıf Öğretmeni Yücel Budak, 5 gün içinde 4 koli hikâye kitabı topladıklarını belirterek, öğrencilerin yardım ettikleri için mutlu olduğunu bundan sonra da Oyuncak Toplama Kampanyası ile Hayat Ağacı Derneği´ne destek olacaklarını sözlerine ekledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER