Gündem

Herkes Mersin’e, Başkan Tersine!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, dün Sivas'ta birtakım temaslarda bulundu. Bakan Işıkhan’ın Sivas’a geldiği gün, Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun'un Danışmanı Sedat Sel ile birlikte İstanbul’a gitmesi tepkiyle karşılandı.

Herkes Mersin’e, Başkan Tersine!
11-08-2024 11:39
SİVAS

Burcu CELLAT 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, çeşitli temaslarda bulunmak ve “Milli Müdafaadan Milli Kalkınmaya; Türkiye Yüzyılı’nın Kadınları, Kadın İstihdam Sistemi İş Pozitif Tanıtım Programı ve Fuar Açılışı” programına katılmak üzere dün Sivas’a geldi.

Sivas Valiliğini ziyaret eden Bakan Işıkhan, Sivas Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek üretime ve istihdama katkı sunan iş insanlarının talep ve önerilerini dinledi.

Işıkhan, Sivas’ta faaliyet gösteren Dermokil Fabrikası, Haksan Cam Fabrikası ve ESTAŞ’ı da ziyaret ederek işçilerle buluştu.

Bakan Işıkhan’ın şehir açısından önemli değerlendirmelerde bulunduğu Sivas ziyaretinde gözler Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun’u aradı.

Bakan Işıkhan’ın Sivas’a geldiği gün Danışmanı Sedat Sel ile birlikte İstanbul’a giden Uzun bazı kesimler tarafından tepkiyle karşılandı.

Işıkhan’ı Sivas Belediyesinde misafir etmesi ve şehrin sorunlarına ilişkin bilgi vererek çözüm konusunda destek istemesi beklenen Uzun, o saatlerde İstanbul'da İBB Genel Sekreteri Can Akın Çağlar'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Uzun’un İstanbul ziyaretini başka bir gün de gerçekleştirebileceğine dikkat çeken vatandaşlar, bu tutumun doğru olmadığını dile getirdi.


Editor : Burcu CELLAT
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER