Politika

Hilmi Başkandan Aday Tanıtım Toplantısı Öncesi Açıklama

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, az önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda,  "Yine, yeniden sevdalısı olduğumuz Sultanşehir Sivas'ımız ve siz değerli hemşehrilerimize hizmet için yola çıkıyoruz" ifadelerine yer verdi.

18-01-2024 13:08
SİVAS

Arife Defne DOĞAN

31 Mart'ta gerçekleştirilecek yerel seçim yaklaşırken, AK Parti'de hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Sivas Belediye Başkan adayının da açıklanacağı aday tanıtım toplantısı bugün saat 14.00'te ATO Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan,  17'si büyükşehir toplamda 48 belediye başkan adayını daha açıklayacak. Daha önce 14 Ocak Pazar günü yapılacağı duyurulan toplantı, Kuzey Irak'ta Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 9 askerin şehit olduğu terör saldırısı nedeniyle ertelenmişti.

AK Parti, Sivas’ta mevcut başkan Hilmi Bilgin ile yola devam edecek. Bilgin, az önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda,  "Yine, yeniden sevdalısı olduğumuz Sultanşehir Sivas'ımız ve siz değerli hemşehrilerimize hizmet için yola çıkıyoruz" dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER