Gündem

Hilmi Bilgin Tepki Gören Sözlere Ne Diyecek?

Sivas Kent Konseyi Başkanı Ahmet Necip Günaydın'ın önceki dönem Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin’e ve ekibine yönelik “Hilmi Bilgin yönetimi Ermeni diasporasının esiri olmuş” sözleri tepkilere neden oldu. Bilgin’in Günaydın’a ne cevap vereceği merak ediliyor.

Hilmi Bilgin Tepki Gören Sözlere Ne Diyecek?
03-09-2024 09:58
SİVAS

Bilal HASDEMİR

Sivas Kent Konseyi Başkanı Ahmet Necip Günaydın'ın önceki dönem Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin’e ve ekibine yönelik  “Hilmi Bilgin yönetimi Ermeni diasporasının esiri olmuş”  sözleri tepkilere neden oldu. Bilgin’in Günaydın’a ne cevap vereceği merak ediliyor.

Hilmi Bilgin Tepki Gören Sözlere Ne Diyecek?

Sivas’ta dün Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezinde gerçekleştirilen “Aziz Vlas” çalıştayının yankıları devam ediyor.

Saat 10.00’da başlayıp 17.00’da sona eren çalıştayın ardından Sivas Kent Konseyi Başkanı Ahmet Necip Günaydın’ın önceki dönem Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ve ekibi hakkında sarf ettiği sözler tepkiler büyüyor.

Önce paylaşıp sonra “geri vites” yapan Günaydın’ın “Çalıştay çok muhteşem oldu. Bu gürültü çıkaran, popülist, bilgi kirliliği ile dolu yazıları yazanları mahcup edecek kararlar alındı. Eski belediye, Hilmi Bilgin döneminde yapılan anıt rezaleti ortaya döküldü.

Hilmi Bilgin yönetimi Ermeni diasporasının esiri olmuş. Ermeni mimarın projesi esas alınarak anıt yapılmış. Mesnetsiz bir anıt belediye tarafından yaptırılmış” sözlerine önceki dönem Sivas Belediye Başkanı Av. Hilmi Bilgin’in ne diyeceği merak ediliyor.


Editor : Bilal HASDEMİR
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Mucit 2 ay önce
Bu şuursuzluk zannedersem Sami aydın döneminde başladı
Adamlar bizi tarihinden silmeye uğraşıyor
Bizde uyduruk bir hikaye ile onları ihya etmeye çalışıyoruz
Yetkili aklı selim çıkıp da ne yapıyorsunuz demedi
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER