Gündem

İmkanlar ölçüsünde yapılacak

İmkanlar ölçüsünde yapılacak

İmkanlar ölçüsünde yapılacak
10-05-2018 07:00


Ahmet TIRPAN

Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, Nisan ayı boyunca ilimizde görev yapan kamu kurum il müdürlerini, siyasi parti teşkilatları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerini ve merkez ile ilçe köy muhtarlarını ağırladı.

2018 yılı iş sezonunun başlamasıyla birlikte ilçe kaymakamları, il genel meclisi üyeleri ve merkez ile ilçe köy muhtarlarıyla sık sık bir araya gelen Genel Sekreter Mehmet Nebi Kaya, kurumları tarafından yürütülmekte olan çalışmalar ve yatırım programı dâhilinde yapılacak olan hizmetler hakkında görüşmeler gerçekleştirdi.

Köylerden gelen muhtarlarla her fırsatta bir araya gelen ve talep ve sorunlarını dinleyen Genel Sekreter Kaya, 2018 yılı iş sezonu boyunca Sivas İl Özel İdaresi´nin tüm imkanlarıyla beraber sahada olacağını ifade ederek, imkanlar dahilinde muhtarların taleplerinin yerine getirileceğini söyledi.

Nisan ayı boyunca Genel Sekreter Kaya; Adalet ve Kalkınma Partisi Eski İl Başkanı Ziya Şahin, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Âlim Yıldız, Milli Eğitim Bakan Danışmanı İbrahim Yasak, Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ, Polis Okulu 4. Sınıf Emniyet Müdürü Abdülkadir Yurt, Yol İş 1 Nolu Şube Başkanı Zeki Ekici ve 2 Nolu Şube Başkanı Eyyüp Baran ile bir araya geldi.

 

         

 


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER